Home > Onze zorg > Videoconsult

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Videoconsult

Wij bieden het videobellen aan in deze moeilijke tijd voor diereigenaren die ongerust zijn en graag snel advies willen hebben van een dierenarts. Dit alles zonder de stress van een bezoek aan de kliniek, met het huisdier in zijn natuurlijke omgeving.

Het videoconsult via Whatsapp vervangt (zo mogelijk) uw bezoek aan de praktijk. Er wordt consulttijd met de dierenarts ingepland en door middel van videobellen kunnen wij zowel u als uw huisdier zien. Op afstand zullen onze dierenartsen een medisch onderzoek doen om te trachten tot een diagnose en/of een advies te komen.

Het videoconsult is geschikt voor:

  • Niet spoedeisende vragen
  • Visuele beoordeling van uiteenlopende aandoeningen
  • Preventief zorgadvies
  • Chronische of lopend behandeladvies

Betaal uw afspraak vooraf

Hoe werkt het?

  • Boek een afspraak online of telefonisch via 035–628 01 62
  • Kies de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.
  • Betaal uw afspraak vooraf.

Het videoconsult kost €33,- , wij plannen de dierenarts voor u in net als voor een 'normaal consult'. Wij sturen per mail met de bevestiging van uw afspraak een betaallink (Tikkie) om de afspraak online te betalen. Nadat u betaald heeft, wordt de afspraak definitief gemaakt.

Consult met de dierenarts

Op het gekozen tijdstip wordt u via een Whatsapp-gesprek met beeld op uw mobiel / tablet gebeld. Het videoconsult duurt maximaal 15 min.

Toch een fysieke afspraak nodig?
Is naar aanleiding van het videoconsult alsnog een fysieke afspraak nodig dan kan dit tegen betaling van een vervolgconsult. U krijgt dan 50% korting op het 'normale consult' in de kliniek.

Weet u niet zeker of het videoconsult in uw situatie geschikt is, dan kunt u altijd bellen naar de praktijk. Wij adviseren u graag. Bij spoed verzoeken wij u altijd om direct contact op te nemen met de praktijk.