Home > Onze zorg > Laparoscopische Sterilisatie

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Laparoscopische Sterilisatie

Laparoscopische sterilisatie is de veiligste manier om uw hond (teefje) middels een kijkoperatie te laten steriliseren. Wanneer u klikt op de onderstaande vragen, krijgt u meer informatie over de laparoscopische sterilisatie bij de teef.

Wanneer u uw teefje wilt laten steriliseren middels deze nieuwe methode, dan bent u bij Evi dierenartsen, locaties Oudenoord (Utrecht) & Hilversum, aan het goede adres.


De kosten voor een sterilisatie middels een kijkoperatie zijn hoger dan de kosten voor een chirurgische sterilisatie. Het prijsverschil tussen laparoscopische sterilisatie en de sterilisatie volgens de oude methode wordt onder andere veroorzaakt door de hoge investering in apparatuur en opleiding van medewerkers. Bent u benieuwd naar de kosten? Klik dan hier op de tarieven van laparoscopische sterilisatie.

Neem contact op voor meer info over laparoscopische sterilisatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe methode van steriliseren of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel of stuur een e-mail . Wij geven u graag antwoord op uw vragen over laparoscopische sterilisatie.

 

Het vastpakken van een eierstok (ovarium) in de buik.