Home > Onze zorg > Huisdieren-zorgplan

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Huisdieren-zorgplan

Voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit

Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan ons, maar bent ook verzekerd van een flinke jaarlijkse besparing. Daarvoor ontvangt uw huisdier:

  • 1 x jaarlijkse vaccinatie met gezondheidscheck
  • gezondheidscheck door de dierenarts na 6 maanden
  • producten tegen vlooien en teken voor 1 jaar
  • producten tegen wormen voor 1 jaar
  • 1 x consult voor een ziek dier
  • 2 x (hond) afspraak bij de paraveterinair na 3 en 9 maanden, b.v. voor nagels knippen, voedings- of opvoedingsadvies, bloeddruk meten, etcetera,
  • 10% korting op alle producten van en in de praktijk, inclusief fysiotherapie, gedragstherapie en trimmen

Voor de hond wordt nog extra aangeboden: 1 x bewegingsconsult van 30 minuten voor € 20,00 ( i.p.v. € 37,95) en een chip voor € 15,00 (i.p.v. € 30,25). Voor de kat is de chip met registratie t.w.v. € 30,25) gratis en 1 afspraak bij de paraveterinair.

Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u makkelijk om de gezondheid van uw dier te bewaken en geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Maandelijks wordt bij u een vast bedrag afgeschreven door middel van automatische incasso en u kunt dan, zonder extra kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan bij ons komen ophalen. Zoals u weet hechten wij veel waarde aan ziektepreventie, daarom zijn in het Huisdieren ZorgPlan ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen tijdig kunnen worden onderkend of zelfs kunnen worden voorkomen. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering! Desgewenst kunt u voor onvoorziene kosten naast het Huisdieren ZorgPlan een verzekering afsluiten.

Aanmelden is eenvoudig

Wij bieden een Huisdieren ZorgPlan voor katten, voor honden tot 10 kilo, voor honden van 10 tot 20 kilo, voor honden van 20 tot 40 kilo en voor hele grote honden. De besparing op preventieve zorg varieert van € 58,32 per jaar voor een kat tot € 122,45 per jaar voor een hond zwaarder dan 40 kilo en daar komt de besparing op eventuele overige uitgaven nog bij. Bij de balie vult u een schriftelijke overeenkomst in. U betaalt dan meteen de eerste termijn, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit het Huisdieren ZorgPlan af voor 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Komt uw dier tussentijds te overlijden, dan stopt de overeenkomst vanzelfsprekend. Mocht u meer informatie willen of wilt u weten of het Huisdieren ZorgPlan ook voor u interessant is, kom dan langs. Onze assistentes informeren u graag.