Home > Over ons > Tarieven/Prijslijst > Verklaring Tarieven

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Hoe komen deze tarieven tot stand?

Het is niet mogelijk om een overzicht van al onze tarieven op de website te zetten. Er zijn heel veel behandel- en onderzoeksmogelijkheden, vaak gewichts- en diersoort afhankelijk. Om u een indruk te geven van hoe wij onze tarieven bepalen, volgt hieronder eerst een uitleg van wat er allemaal bij deze bepaling komt kijken. De ene dierenkliniek is de andere namelijk niet!

De prijzen bij uw dierenkliniek zijn onder andere afhankelijk van:

Persoonlijke aandacht

Dit vinden wij in onze kliniek heel belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor u en uw huisdier. Dus niet ‘prikken en wegwezen’ maar een uitgebreide gezondheidscheck en alle ruimte voor uw vragen.

Pand en locatie

Een uitgebreide kliniek in het centrum van een grote stad, kost meer dan een kleine praktijk op het platteland.

Mogelijkheden binnen de praktijk

Is er veel moderne apparatuur aanwezig, bijvoorbeeld voor anesthesiebewaking en chirurgie? Is er geïnvesteerd in apparaten voor bloedonderzoek en echo? Wij kunnen veel in onze kliniek zelf uitvoeren, zonder u te hoeven doorsturen voor verder onderzoek of behandeling.

Kennis en kunde

Om de kennis en kunde van de medewerkers in een praktijk up to date te houden met alle snelle ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zal er regelmatig nascholing gevolgd moeten worden. Al onze medewerkers besteden hier minimaal 40 effectieve uren (= 1 volle werkweek!) per jaar aan.

Veiligheid en kwaliteit

Omdat wij veilig werken en hoge kwaliteit van diergeneeskundige zorg leveren belangrijk vinden, zullen we soms voor een wat duurder maar veiliger middel kiezen dan voor een goedkoper alternatief.

Wij zullen dus niet de goedkoopste praktijk zijn, maar streven wel naar een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit- verhouding!