Home > Over ons > Recensies

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Recensies Evi dierenartsen

'Laat u van te voren goed informeren, geen dierenarts(praktijk) is hetzelfde'

 

53 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.7/10
Tineke
Tineke
10/10
Toegevoegd op 10 juni 2021

Onze hond, Puck, is hier geopereerd aan een grote tumor. Dit hebben zij super goed gedaan. De behandeling en nabehandeling waren heel professioneel uitgevoerd, ze zijn ook heel betrokken. Ik woon zelf in Barneveld, maar ga toch naar deze kliniek, dat zegt genoeg. Hulde

Jolanda
Jolanda
9/10
Toegevoegd op 3 juni 2021

Ze zijn gewoon goed de mensen die daar lopen. Supper goeie dierenarts ik mag niet klagen over hun. Gr jolanda en laika. Laika is weer beter door jullie

Suzanne
Suzanne
10/10
Toegevoegd op 28 april 2021

Fijne vriendelijke dierenartsen en assistenten. Je hoeft nooit lang te wachten aan de telefoon en voor het inplannen van een afspraak. Ook als iets spoed heeft is er veel mogelijk. Je kan snel medicijnen ophalen. Daarnaast zijn deze dierenartsen ontzettend lief voor de dieren.

Monica
Monica Meglio
10/10
Toegevoegd op 18 februari 2021

All the vets and employees love my cat and my cat loves them back. They are very meticulous, professional and they always do follow ups. I am really happy with their services ❤️

Sarah
Sarah
10/10
Toegevoegd op 16 oktober 2020

These folks are amazing and I'm so sad that I had to relocate and can't continue in their care. I had four little ones when I started being their client. I was able to have peace of mind that my elderly cats and my puppy were getting the best care possible.
Even after I moved away, they were just so wonderful and compassionate to me as my youngest cat was dying. They helped me in my grief figure out when it was time to let him pass on.
I'm a lifetime animal parent & I've done tons of work in animal rescue. These are the best of the best!
They also were taking measures to prevent Covid-19 transmission far before many establishments in Utrecht.
I will always be so grateful for their care and support!
Pictured is my tiny service dog, Mercury :-)

Anita
Anita Hoogeveen
9/10
Toegevoegd op 28 juni 2020

Wij hebben een boomer Twister van ruim 15 jaar en komen al heel wat jaren in deze kliniek. Het laatste jaar komen we wat regelmatiger omdat Twister zo nu en dan wat meer medische zorg nodig heeft. We worden door de arts(en) en assistentes altijd zeer vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Het is nooit een probleem om een afspraak te maken of even teruggebeld te worden voor de nodige nazorg, niets is te veel. Het is erg fijn te ervaren dat er met zoveel liefde en passie in de kliniek wordt omgegaan met je huisdier. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen!

Lex
Lex Horst
9/10
Toegevoegd op 23 februari 2020

Nicky, een hond uit Roemenie die alles in Utrecht eng vindt kreeg pijn in de buikstreek. Van zijn geschiedenis was niets bekend. Onderzoek en het maken van fotoos lukte wonderwel bij een angstig dier. De medicatie sloeg langzaam aan, en hij werd gecontrokeerd bij een nieuw onderzoek. Alles gaat nu goed met Nicky!

Hillie
Hillie Smits
10/10
Toegevoegd op 28 januari 2020

Alleen maar lof voor deze praktijk. Altjd vriendelijke dierenartsen en assisitenten. Afgelopen zaterdag met mijn Drentsche Patrijshond daar geweest omdat zij het voor elkaar had gekregen om een stokje in haar neus te krijgen. ip worden er zaterdag geen ingrepen gedaan en werden we in eerste instantie doorverwezen naar Nieuwegein. Mark kwam toevallig iets ophalen voor zijn kat, hoorde het verhaal, parkeerde zijn dochter aan de lego tafel, trok zijn doktersjas aan en gaf mijn hond een roesje. 15 minuten later was het klaar. Ik was zo blij. 10 met een griffel voor de dierenarts die geen dienst had en toch mijn hond hielp. Super fijn.

Mandy
Mandy
9/10
Toegevoegd op 23 januari 2020

Kundig en vriendelijk geholpen. Ook heel goede nazorg en betrokken dierenarts/assistente.

Jeanette
Jeanette Beintema
10/10
Toegevoegd op 20 december 2019

Veel liefde voor de dieren, en fijne en persoonlijke begeleiding van mij en Mr. White tot aan het einde. Heel veel dank daarvoor!

Werner van Alpen
Werner van Alpen
10/10
Toegevoegd op 30 november 2019

Zeer professioneel met liefde voor je huisdier. Resultaat bloedtest was er al binnen een paar uur.

Ellen
Ellen
9/10
Toegevoegd op 5 november 2019

Helaas heb ik twee hondjes die niet super gezond zijn.
Kom daarom regelmatig in de praktijk of heb telefonisch contact.
Ben heel erg tevreden over de behandelingen en het meedenken, van de arts(en) en de assistentes!
Bijna een tien, parkeren is niet echt makkelijk.

Wouter
Wouter Linssen
9/10
Toegevoegd op 2 juli 2019

"Fantastische dierenarts. Werd snel en vriendelijk geholpen en met tijd en aandacht voor mijn kat...."

Peter
Peter
9/10
Toegevoegd op 5 juni 2019

Ik heb meerdere praktijken gehad in Hilversum e.o., maar dit is met afstand de beste. Men neemt de tijd. Geen moeite is teveel. Persoonlijke benadering. Dierenartsen zijn vakkundig, geduldig en hebben merkbaar plezier in hun werk. Met veel vertrouwen laat ik mijn dieren behandelen. De assistentes zijn altijd vrolijk en opgewekt, komen ook altijd de dieren gedag zeggen. Na consult met ziek dier bellen ze vaak aan het einde van de dag nog even om te vragen hoe het inmiddels gaat thuis. Top service!

Bram
Bram schermers
10/10
Toegevoegd op 1 juni 2019

Staan altijd klaar voor onze altijd zieke kat

Talitha
Talitha Kunneman
10/10
Toegevoegd op 23 mei 2019

Online inschrijven en direct een afspraak maken.
Ontzettend vriendelijk personeel en goede zorgen voor de dieren!

Carin
Carin Zevenbergen
10/10
Toegevoegd op 12 april 2019

Mijn kater Salomon vond het bijna leuk om naar de dierenarts te gaan.

Ok, dat is een beetje overdreven. Maar ik heb de zorg, de betrokkenheid en de adviezen altijd erg gewaardeerd. Niet alleen in de behandelkamer maar ook aan de balie.

Inmiddels zijn we naar Leiden verhuisd en ook met de nieuwe dierenarts klikt het gelukkig goed.

Tara
Tara Zijlstra
10/10
Toegevoegd op 9 februari 2019

Ik bedank deze dierenkliniek voor hun goede zorgen. Binnen een week kon ik terecht voor meerdere behandelingen, waarbij mijn kat erg lief en geduldig behandeld werd. De nazorg was goed en ze staan altijd open voor vragen. Er was een misverstand, maar ze hebben dit echt geweldig opgepakt. Ik ben erg te spreken over hun professionaliteit en vriendelijkheid.

Julie
Julie
10/10
Toegevoegd op 24 januari 2019

Geweldige kliniek! Ontzettend veel persoonlijke zorg voor onze poes Pluis én nemen uitgebreid te tijd om vragen te beantwoorden. Zelfs een mailtje/telefoontje na een behandeling of medicatie om te vragen hoe het gaat, zo attent! Enorm tevreden en hebben het beste voor met je dier.

Pim
Pim
10/10
Toegevoegd op 9 augustus 2018

Van harte aanbevolen! Professioneel, lief, echt betrokken en geinteresseerd team. Mede namens onze poes Daisy hartelijk dank voor de fijne wijze waarop jullie haar geholpen hebben.

Mevr
Mevr Bruin
10/10
Toegevoegd op 13 mei 2018

Ik heb de praktijk in de laatste levensjaren van mijn kat mogen leren kennen. Helaas is ze een paar weken geleden ingeslapen, na bijna 20 jaar te zijn geworden. Ik en mijn kat Noa werden altijd zeer prettig, rustig ontvangen door de dierenarts en uiteraard het team. Er werd aandachtig geluisterd naar de zorgen. In dierenpraktijk zijn ze altijd vriendelijk en vakkundig, namen de tijd voor ons. Ze legden duidelijk uit hoe het werkt en waarom het werkt. Wij zijn jaren een tevreden klanten geweest!

Nanne
Nanne Jager
10/10
Toegevoegd op 1 mei 2018

De beste dierenarts van NL! Onze hond Bumper heeft toen zij pup was een enorm moeilijke en onzekere start gekend. Helaas daarna ook verschillende keren een beroep op Mark moeten doen voor uiteenlopende kwaaltjes (cherry eye, oorontsteking, etc.). Mark heeft haar maar ook ons hier altijd perfect doorheen geholpen. Hij is enorm kundig in zijn werk maar daarnaast ook erg betrokken, persoonlijk (kent Bumper inmiddels door en door), meedenkend en altijd bereikbaar (zelfs op onmogelijke dagen/tijdstippen). We zijn inmiddels uit Utrecht verhuisd maar blijven nog altijd naar Utrecht afrijzen indien nodig.

Ineke
Ineke van Rappard-Mielekamp
10/10
Toegevoegd op 21 maart 2018

Onze Ragdolls zijn hier zeer behoedzaam en deskundig en met veel nazorg gesteriliseerd/gecastreerd! s Middags kwamen ze helemaal actief weer terug, s avonds aten ze al weer; ze hebben er niet van geleden blijkbaar! Hier waren we heel blij mee...ik kan deze kliniek dus van harte aanbevelen!

Fam. Poort
Fam. Poort
9/10
Toegevoegd op 18 februari 2018

Ze zijn zoöloog lief voor de hond en baas en niet vergeten ze hebben ons door ons zwaar verlies van kimmy heen geholpen door te luisteren wat kimmy voor ons heeft betekend 17.3 jaar mochten wij van haar genieten het is nog aan het slijten nog bedankt allemaal vr gr fam poort

Janneke
Janneke Indeboot
10/10
Toegevoegd op 9 februari 2018

Wij, Pucca en baasjes zijn meer dan super tevreden en blij met de manier waaop May haar vak uitoefent. Ze is opmerkzaam, vakkundig, schroomt niet om door te sturen en bovenal heel erg lief voor mij, als Beagle. Dankzij May veranderde ik, ondanks mijn niet oplosbare gebreken, van een hond met weinig energie weer in mijn vrolijke, optimische zelf. Ik hoop dat meer baasjes mijn collega's bij May langs laten gaan. Als ik op mijn leeftijd (12,5) nog zo'n enorme vooruitgang meemaak dan zegt dat wel héél erg veel. Liefs, Pucca

Morgan
Morgan Schemel
10/10
Toegevoegd op 24 januari 2018

I absolutely love this clinic! The entire staff- doctors and technicians- are extremely professional and highly attentive. Their care and concern for your pet exceeds expectations! I highly recommend this clinic!!

Magret
Magret vanduyn
10/10
Toegevoegd op 1 januari 2018

Supergoede dierenkliniek
Lief voor de dieren
En erg vriendelijk personeel

Lia
Lia Stenvert
9/10
Toegevoegd op 16 december 2017

Deze lieve competente mensen zijn de enigen die ik met mijn hartedief vertrouw en dat is het grootste compliment wat ik kan geven, thanx voor alle liefde, begrip en deskundigheid,zou niet weten wat ik zonder jullie moest xxxx Lia & Bowy

Magda
Magda Post
10/10
Toegevoegd op 13 december 2017

Zeer vakkundig, betrokken en vriendelijk personeel! Echt een top dierenkliniek!! Ik kom hier al bijna 18 jaar en (helaas) met zeer grote regelmaat en mijn ervaringen zijn altijd bovengemiddeld positief geweest.

Lianne
Lianne Weber
9/10
Toegevoegd op 23 november 2017

Wat een fijne dierenkliniek!
Mijn kater is telkens uitstekend behandeld door vriendelijk, zorgzaam en vakkundig personeel. En ook erg attent: na een behandeling wordt even gebeld hoe het met de patiënt gaat. Het eigen merk kattenvoer van de kliniek is zeker een aanrader.
Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten :-)

Angelique
Angelique Korporaal
10/10
Toegevoegd op 21 oktober 2017

We komen al sinds 1987 met onze dieren bij de Oudenoord en heel soms hebben we een uitstapje naar een andere dierenarts moeten maken, maar zijn toch steeds weer het meest tevreden als we bij de Oudenoord geholpen zijn. We kunnen altijd bellen voor informatie al duurt het bij ons soms erg lang. Echt goede service altijd!

Mariska
Mariska van van
10/10
Toegevoegd op 10 oktober 2017

ben zeer te vreden ben altijd blij als me hondje weer uit zijn narcosse komt.
goede service vriendelijke mensen.

Caroline
Caroline Kamphuis
10/10
Toegevoegd op 6 september 2017

Vakkundige, zeer betrokken dierenartsen die de gezondheid van het dier op nummer 1 hebben staan. Vriendelijk, deskundig en adequaat.

Caroline
Caroline Kamphuis
10/10
Toegevoegd op 6 september 2017

Niet voor niets een STERkliniek! Vakkundige, zeer betrokken dierenartsen die de gezondheid van het dier op nummer 1 hebben staan. Vriendelijk, deskundig en adequaat.

Bram
Bram de Koster
10/10
Toegevoegd op 1 september 2017

De dierenartsen zijn altijd vriendelijk en vakkundig, nemen de tijd voor je huisdier en leggen duidelijk uit hoe de procedures werken. Ik ben al jaren een tevreden klant en ik weet dat deze dierenkliniek altijd hun uiterste best doet om mijn huisdieren (hond, katten en konijn) zo goed mogelijk te behandelen!

Anneke
Anneke de Hoog
10/10
Toegevoegd op 23 augustus 2017

Fantastische, allround praktijk. En niet alleen zeer professioneel maar ook belangstellend, warm en meedenkend. Chapeau!

Raoul
Raoul van de Wetering
10/10
Toegevoegd op 1 juni 2017

(dier)vriendelijke mensen, leggen alles goed uit en handelen adequaat. Wij zijn blij dat we deze vaklui op de hoek hebben zitten!

Martine
Martine Ridder
10/10
Toegevoegd op 17 mei 2017

Vorige week was mijn poes Desi van 5jr erg ziek, dierenarts Mark heeft haar geopereerd. Het was even spannend maar ze is gelukkig weer helemaal opgeknapt en ze kan weer heerlijk spelen met haar zus. Wij zijn heel erg blij met alle goede zorgen en de uitstekende nazorg die is geleverd. Veel dank aan Mark en de lieve dames die voor haar gezorgd hebben!! Martine

Sergey
Sergey Demin
10/10
Toegevoegd op 4 mei 2017

.

X X
X X
10/10
Toegevoegd op 11 april 2017

My cat was very sick with kidney infraction, this clinic saved him. The doctors and assistants there are all very nice and very helpful. Many thanks to them.

Karin
Karin Zwart
10/10
Toegevoegd op 13 maart 2017

Wij komen nu bijna een jaar bij dierenartsenpraktijk Oudenoord en zijn zeer tevreden. Onze norwich terriër Saartje is daar gesteriliseerd en dat is heel erg goed gegaan en gedaan en heel goed begeleid door Mark! Ook voor semmy onze westie zijn ze natuurlijk heel lief en zorgzaam.

Janny
Janny Suurling
10/10
Toegevoegd op 1 maart 2017

Geweldige praktijk! Echte aanrader!

Beertje
Beertje beer
10/10
Toegevoegd op 2 februari 2017

Een uitstekende dierenarts, veel kennis in huis en een goede afhandeling.
Is al jaren mijn dierenarts.

Leo
Leo Ransdorp
8/10
Toegevoegd op 17 januari 2017

Ben pas met mijn hondje daar geweest en hij is weer helemaal opgeknapt

Johanna
Johanna van der Kieft
10/10
Toegevoegd op 2 januari 2017

Mark en masja ..... jullie zijn toppers voor mijn Nana geweest..... na 1 jaar vechten tegen de epilepsie en helaas verloren (03.01.2017)waren we bij jullie in super goede handen ..... dierenartsen zoals jullie moesten er meer zijn die weten wat epilepsie is ..... en Mark jij had helaas de eer om ook Dina in te laten slapen(10.11.2016) ..... wat hebben wij veel steun en hulp gehad ......zels de assistentes ware zeer behulpzaam. ...... dank jullie wel voor alles ....

Anoniem
Anoniem
8/10
Toegevoegd op 12 september 2016

vind het prettig op afspraak langs te komen zodat weinig of niets te moeten wachten, dat is prettig voor de hond, geen stress in de wachtkamer

Gea
Gea
10/10
Toegevoegd op 8 september 2016

dierenarts-assisstentes taan altijd klaar om advies te geven als je even binnenloopt. Dierenarts Dr. Römer neemt uitgebreid de tijd en geeft veel voorlichting.
Kortom hele prettige praktijk.

Natasha
Natasha Markus
10/10
Toegevoegd op 25 februari 2016

Een hele leerzame, leuke en gezellige stageplek!!
Er is veel te leren en met een goede inzet zijn er veel handelingen die je kunt doen! Zoek je een interessante, maar vooral leerzame stageplek in opleiding als paraveterinair dan moet je bij Dierengezondheidscentrum Römer zijn! Het zijn toppers!

Nicole
Nicole Melchers
10/10
Toegevoegd op 29 juli 2015

Dit is by far de beste dierenarts die ik ooit gehad heb!
Er wordt met veel liefde omgegaan met je huisdier en er wordt geweldig rekening gehouden met eventuele zorgen die je je maakt. Je kunt altijd bellen voor advies, zonder dat je meteen uitgenodigd wordt voor een consult. Erg bijzonder.

Jasper
Jasper Koning
10/10
Toegevoegd op 18 februari 2015

We zijn super goed geholpen door Mark, assistent en co-assistent met Tommie. Onze poes is nu herstellende van een auto immuunziekte, maar zonder het team van Sterkliniek was er niet meer geweest. Ontzettend goede en heldere info, alle opties zijn snel en professioneel uitgelegd en het team heeft tot 's avonds doorgewerkt om haar te helpen en stond 's ochtends vroeg al weer paraat. Heel erg betrokken en het is zo fijn om te voelen dat iedereen zo z'n best heeft gedaan Tommie te helpen en de volgende ochtend bijna net zo blij als ons was dat de poes het goed doet. We zijn nog niet helemaal uit de gevarenzone, maar we hebben alle vertrouwen dat Tommie het gaat halen en weer gaat herstellen. Dankzij Sterkliniek. Bedankt.