Home > Over ons > Missie van Evi > Mijn dierenarts

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Mijn Evi dierenarts

Om u en uw huisdier nog beter van dienst te zijn raden wij u aan om uit ons team een vaste dierenarts te kiezen. Wij stellen onze teams in Utrecht en Hilversum graag aan u voor!

Waarom en Hoe?

U geeft aan de assistente door, aan welke behandelend dierenarts u de voorkeur geeft. Deze dierenarts is goed op de hoogte van de gezondheidsstatus van uw huisdier, waardoor onderzoeken, behandelingen en controles zo optimaal mogelijk verlopen. Als u een afspraak maakt, zorgt de assistente ervoor dat deze afspraak plaatsvindt bij uw vaste dierenarts.

Ik wil een afspraak en mijn vaste dierenarts is niet beschikbaar

geen SPOED (bijvoorbeeld vaccinatie of oorklachten):

Wij raden u aan de afspraak te maken als uw vaste dierenarts weer beschikbaar is of, indien dit niet mogelijk is, bij een andere dierenarts van uw keuze.

SPOED (bijvoorbeeld bloeding of blaasverstopping):

De assistente maakt een afspraak bij de direct beschikbare dierenarts uit ons team.

Mijn huisdier heeft een specifiek probleem

Wij raden u aan de afspraak te maken bij de dierenarts die het meest in dit vakgebied thuis is (bijvoorbeeld hart-longproblemen, gebitsproblemen of problemen op het gebied van de chirurgie). De assistente kan u hierbij adviseren.

Zo krijgt uw huisdier niet een gemiddelde diergeneeskundige behandeling, maar het beste van elke behandelend dierenarts!

In alle gevallen dat er een onderzoek, behandeling of controle plaatsvindt door een andere dan uw eigen dierenarts, wordt uw vaste dierenarts hiervan op de hoogte gesteld.

Ik heb geen voorkeur voor een dierenarts

Als u geen voorkeur heeft voor een bepaalde dierenarts, maakt de assistente de afspraak bij een van de dierenartsen uit ons team. Deze dierenarts zal dan optreden als uw vaste dierenarts en is uw aanspreekpunt.

Wilt u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog iets weten? Neem dan gerust contact met ons op!