Home > Over ons > Medewerkers Oudenoord & Kanaleneiland > Jessica

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Jessica | Paraveterinair

Jessica

In 2019 heb ik mijn diploma Animal Sciences gehaald aan de universiteit van Wageningen. In Wageningen hield ik me vooral bezig met diergezondheid, welzijn en gedrag. Zo heb ik onderzoek gedaan naar de relatie tussen de opvoedstijl van het baasje en het voorkomen van probleem gedragingen bij de hond. Toch bleef het verlangen om meer te weten over diergeneeskunde en heb ik besloten om een opleiding te volgen tot paraveterinair.

Naast diergezondheid ben ik ook erg betrokken bij natuur conservatie en heb ik me tijdens de studie ingezet voor natuur bescherming. In mijn vrije tijd ben ik dan ook het liefst buiten in de natuur te vinden, voor een stevige wandeling of een ritje op de mountainbike om nieuwe plekken te ontdekken. Dit hoeft overigens niet alleen in Nederland te zijn, want reizen is ook een passie van haar. Vooral het Afrikaanse continent trekt mij het meest.

Werken in een dierenartsenpraktijk zie ik als een nieuwe leuke uitdaging en ik hoop op deze plek een verschil te kunnen maken voor dier en eigenaar. Er is nog genoeg te leren bij Evi dierenartsen en ik werk dan ook elke dag vol enthousiasme.