Home > Over ons > Medewerkers Utrecht > Floortje

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Floortje | Paraveterinair

Floortje

Als klein meisje wilde ik altijd al dierenarts worden, omdat mijn grote passie het redden van dieren is. Om dit te realiseren ben ik eerst op het Groenhorst in Barneveld als Paraveterinair afgestudeerd. Daarna heb ik mijn diploma van de vervolgstudie Diergezondheidszorg & Management, op de CAH in Dronten behaald.

Mijn andere grote passies zijn muziek (ik ben vooral heel erg fan van de band van mijn vader, bassist) en theater (opgegroeid met toneel dankzij mijn moeder).
Naast dat ik nu 4 dagen werkzaam ben als Paraveterinair bij Evi dierenartsen Utrecht, locaties Oudenoord en Kanaleneiland, werk ik ook nog één dag in de week vrijwilliger bij de Stichting Egelbescherming en Eekhoornopvang in Huizen.

Naast dieren, muziek en theater sport ik graag en dan vooral dansen en kickboksen. Ik ben gek op gezellige spelletjesavonden met vrienden en ben een echt familiemens! Helaas heb ik momenteel geen huisdieren, maar ik ben druk bezig met het oriënteren bij verschillende dierenasiels om weer twee konijntjes te adopteren!