Home > Nieuws > Vacature Paraveterinair

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Vacature Paraveterinair

Wil jij aan de slag in een groeiende en gezellige dierenartsenpraktijk in Utrecht? Dan horen we graag van je!

We zijn per direct op zoek naar een paraveterinair voor onze locaties in Utrecht. Je komt terecht in een vooruitstrevende dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Hier ben je een zeer welkome aanvulling op ons team van inmiddels 10 dierenartsen, 16 paravets, een dierenfysiotherapeut en twee trimsters - verdeeld over 4 vestigingen.

Bij ons staat kwaliteit voorop en we hechten veel waarde aan het leveren van een hoog serviceniveau en de allerbeste zorg voor onze patiëntjes. Dit wordt door onze cliënten bijzonder gewaardeerd.

Naast het harde werken vinden we het belangrijk dat de sfeer goed is en we ook met elkaar kunnen lachen. Je komt terecht in een team met fijne, gepassioneerde en enthousiaste collega’s. Er heerst hier een platte bedrijfscultuur, iedereen staat altijd voor elkaar klaar. Door de Corona-situatie waren de mogelijkheden natuurlijk beperkt, maar nu er weer meer kan plannen we graag weer leuke uitjes met elkaar. En daar nodigen we graag een extra paravet voor uit!

Wat kunnen we jou bieden?

  • Een fantastische baan als paraveterinair in Utrecht waar geen enkele dag hetzelfde is door de allround werkzaamheden waar je voor wordt ingezet;
  • Een contract voor plus/min 28 uur per week en beloning conform CAO;
  • Inzet op onze verschillende locaties in Utrecht, waardoor je weken altijd afwisselend en dus nooit saai zijn;
  • Goede begeleiding tijdens het inwerktraject om je een vliegende start in ons team te bieden;
  • Doorlopend coaching (want uiteraard laten we je niet volledig los na de inwerkperiode!);
  • De mogelijkheid om ‘specialisatie-trajecten’ te volgen, zowel intern als extern, voor bijvoorbeeld tandheelkunde, chirurgie, paraveterinaire spreekuren en meer;
  • Een fijne werkplek op locaties die beschikken over de nieuwste apparatuur voor in-huis bloedonderzoek, digitale (dentale) röntgen, echografie, (laparo)scopie, gasanesthesie en narcosebewaking.

Ben je nieuwsgierig geworden zie jij een nieuwe uitdaging in ons enthousiaste team wel zitten? Stuur dan een mail met jouw motivatie en cv naar nicky@evidierenartsen.nl en laten we snel een kennismaking inplannen! Ook voor eventuele vragen kun je ons mailen.