Home > Uw dierenvraag > Alles over honden > Sterilisatie Laparoscopisch

Online afspraak maken
Bel ons
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Laparoscopische Sterilisatie

Laparoscopische sterilisatie is de beste manier om uw hond (teefje) middels een kijkoperatie te laten steriliseren. Bij Evi dierenartsen maken wij gebruik van deze nieuwe methode. Wenst u meer informatie over laparoscopische sterilisatie en bent u benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

Informatie laparoscopische sterilisatie:

Op deze website vindt u uitgebreid antwoord op de onderstaande vragen met betrekking tot de laparoscopische sterilisatie bij de teef. Wanneer u klikt op de onderstaande vragen, krijgt u meer informatie over deze nieuwe methode van steriliseren.

Wanneer u uw teefje middels deze methode wilt laten steriliseren, dan bent u bij Evi dierenartsen, locaties Oudenoord en Hilversum, aan het goede adres.

De kosten voor een sterilisatie middels een kijkoperatie zijn hoger dan de kosten voor een chirurgische sterilisatie. Het prijsverschil tussen laparoscopische sterilisatie en de sterilisatie volgens de oude methode wordt onder andere veroorzaakt door de hoge investering in apparatuur en opleiding van medewerkers.

Neem contact op voor meer info over laparoscopische sterilisatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe methode van steriliseren of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel of stuur een e-mail naar info@evidierenartsen.nl. Wij geven u graag antwoord op uw vragen over laparoscopische sterilisatie.